סבוריאה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

19/03/2014 | 07:12 | מאת: יוני

אני לוקח פעמיים בשבוע קיורטן 20 מיליגרם באופן קבוע. מינון ממש נמוך. הרופא שלי אמר לי שבמינון זה אין סיבה לנשירה. אני לוקח גם פרופסיה. האם את תומכת בדעתו?

לקריאה נוספת והעמקה

יוני שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם, לאחר בדיקה מול מומחים נוספים בלייזר קומפני אני רשאית למסור לך כי קיורטן כחלק מתופעות הלוואי שלו, עלול לגרום לנשירת שיער אך המינון שהרופא לך נתן לך אכן נמוך כך שהסבירות לנשירת שיער בעקבות נטילת הכדור יחסית נמוכה. השימוש בפרופסיה במקביל אכן אפשרי. בברכה, ולה פוליקרפוב יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני