נשירה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

18/03/2014 | 18:38 | מאת: אביגדור

שלום דר אני בן 36 התחיל לי בצדדי הרגלים נשירת שיער ( התקרחות).. רק בצד אחד של הרגל .. אותו דבר בשני הרגלים באותו אזור!! אני התחלתי לקחת כדור חוסם בטא עקב בעיות בלב .. שמתי לב ההתקרחות התחילה במקביל עם הלקיחת הכדור האם יש קשר?? רופא המשפחה אומר שיכול להיות בעיה בבלוטות ברגל ואם ימשיך הנשירה אני יגש לבדיקות .. מה הסיבה לפי דעתך תודה

08/04/2014 | 10:51 | מאת:

אביגדור שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם, צוות מומחי לייזר קומפני ממליצים לך להיות במעקב מול הרופא המטפל ולעשות את הבדיקות הנדשות. בברכה, ולה פוליקרפוב יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני