השתלה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

12/03/2014 | 16:04 | מאת: אריאל

שלום, לא ברור לי איך זה שבאזור שמשתילים שיער הוא נתפס וצומח? ומה גורם לשיער המושתל להישאר אם השיער שהיה לפני זה באותו המקום נשר?

17/03/2014 | 14:46 | מאת:

אריאל שלום, השער המועבר לאזור הנתרם מועבר כיחידה אחת שנקראת זקיק. הזקיק מספק את צרכי השערה ומזוהה כחלק מהגוף שלך ולכן נקלט בטבעיות על ידי העור באזור הנתרם. לאחר שוק ראשוני של תהליך המעבר מתבסס הזקיק ומצמיח שערות בריאות במקומו החדש. הראש מתחלק להרבה תתי אזורים עם שער שיש לו אופי שונה. באזור התורם השער אינו רגיש לתהליך הנשירה ולכן כשאני מעבירה שער שכזה לאזור אחר בראש הוא נקלט שם ומצמיח שער העמיד לתהליך הנשירה.