שתלים מתורם

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

12/03/2013 | 13:14 | מאת: izak

שלום ד"ר שרון. האם ניתן להשתיל שיער מתורם (בן משפחה או אדם כלשהוא ) ? תודה לתשובתך

14/03/2013 | 11:53 | מאת:

יצחק שלום רב, כרגע סוגיית השתלות השיער מתורם אחר, הוא בלתי אפשרי, נכון להיום ניתן להשתיל אך ורק את שיער המטופל עצמו. במידה והאיזור התורם אינו גדול מספיק, ניתן לשקול לקיחת שיער מאזורים אחרים בגוף. אני ממליצה לך להיכנס לאתר שלנו http://www.laser-company.co.il/, לקרוא על שיטת ההשתלה שאנו מציעים, וכן לקבוע פגישת ייעוץ במרפאתינו. לייעוץ מול מומחה שייתן לך הסבר על כל השיטה. בברכה