השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/01/2014 | 08:47 | מאת: גיא

שלום, אני עם נשירה מאוד חזקה ,השיער דליל מאוד כרגע ,אין לי כוונה להשתמש בפרופסיה וזה די ברור לי שאני בדרך לnw7 אני שוקל לעשות השתלת שיער ,יש טעם בכלל או שפשוט חבל על הכסף שלי? האם את ממליצה ומהן העלויות? גיא

12/01/2014 | 11:19 | מאת:

גיא שלום, שיטת NHI היא השיטה הטובה והמתקדמת ביותר כיום לטיפול בנשירת שער באופן יעיל. השיטה נותנת תוצאות אסטתיות טבעיות שעמידות לאורך זמן. במידה והאסטתיקה חשובה לך הייתי ממליצה לך להגיע לשיחת יעוץ ולקבל את המידע שאתה מבקש.