שאלה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

05/01/2014 | 13:55 | מאת: אמירה

שלום ד"ר, הבן שלי נפצע בראש לפני 5 שנים וכיום יש לו צלקת באזור הזה, זה נמצא קצת מעל האוזן. אפשר למלא באזור הזה בשיער? והאם כדאי לעשות את זה עכשיו או לחכות הוא בסך הכל בן 13? זה יכול להיראות טבעי?

08/01/2014 | 13:19 | מאת:

אמירה שלום רב, ניתן להשתיל שער באזור מצולק אך צריך לקחת בחשבון שאחוז הקליטה בהשתלה באזור עם צדלקת נמוך יותר. למרות זאת יש סיכוי טוב שהתוצאה תהיה אסטתית ותשפר את מצבו. מכיוון שעברו חמש שנים טכנית ניתן לבצע השתלה כבר עכשו אך הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ בלי בנך כשאת מצויידת בתמונות של אזור וכן האזור התורם. יעוץ זה יאפשר לך לקבל הערכה ראשונית להקף הטיפול, עלויות, והערכת הצלחה. לגבי החלטה האם לבצע את הטיפול עכשו או בגיל מאוחר יותר, עדיף להתיעץ בענין עם עובד סוציאלי המלווה אתכם או עם פסיכולוג ילדים שכן הטיפול הוא רצוני ולא הכרחי. כמו כן הטיפול דורש מוטיבציה וסבלנות מהמטופל עד לקבלת התוצאות הסופיות ויש בו פוטנציאל להשפיע על דימוי הגוף של בנך אשר נמצא בשנות ההתבגרות שלו.