שיער דליל

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

17/11/2013 | 14:41 | מאת: שני

שלום רב דר, אני בת 40 ומאז התיכון אני סובלת משיער דליל בכל הראש אך בעיקר בקדמת הראש ובקודקוד...בעבר הלכתי לרופא עור שבדק את ראשי וקבע שזו נשירה גנטית. האם יש משהו לעשות בנידון? האם יש אפשרות גרום לצמיחת שיער? שני

22/11/2013 | 13:30 | מאת:

שני שלום, אם אכן מדובר בבעיה גנטית שקשורה להתקרחות אין אפשרות לגרום לצמיחת שער אולם ניתן למנוע בחלק מהמקרים המשך נשירה בעזרת טיפול במינוקסידיל. במידה ואזורי הראש האחוריים צפופים יותר ניתן גם לשקול השתלת שער ולשם כך הייתי ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ.