נשירת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

12/11/2013 | 09:21 | מאת: קורן

דוקטור שרון שלום, אני סובל מנשירת שיער כבר כמה שנים אבל מצבי סביר עדיין. בחודשים האחרונים שמתי לב שיש לי יותר דילול במרכז הראש אבל הקרקפת עדיין בצבע אפור.. רופא עור נתן לי שמפו קטוזול לטיפול בקשקשים ובקרקפת , אני משתמש בו חודש וחצי בערך. האם קטוזול גורם לנשירת שיער מסוימת כמו מינוקסי ואחרי הנשירה צומחות שיערות חדשות במקומן.. ? האם חפיפת שיער כל יום עלולה לזרז התקרחות ? כי כשאני חופף את השיער נושרות לי שיערות ואני מפחד שזה יזרז את ההתקרחות. תודהררבה

22/11/2013 | 13:24 | מאת:

קורן שלום, קשקשת משמעותית עשויה בעצמה לגרום לתלישת השער ונשירה שעשויה להראות לאחר חפיפה. השמפו מטפל בקשקשת ואינו גורם לנשירה בפני עצמו.