השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

21/10/2013 | 16:48 | מאת: ניקו

היי דר שרון היום שמעתי ברדיו על השיטה שלכם והחלטתי לבדוק יש לי שיער דליל באזור הכיפה אבל עדין יש הרבה שיער מסביב כמו פלומות שיער עדין רציתי לדעת מה השיטה ואם אחרי השתלה יש צורך בטיפול תרופתי נגד נשירה ולכמה זמן אם כן . ואיפה אפשק לראות תמונות של לפני ואחרי

22/10/2013 | 16:51 | מאת:

ניקו שלום, NHI היא השיטה החדשנית ביותר לטיפול בהתקרחות. בבסיס השיטה טכניקה יחודית להעברת זקיקי שער מאזורים צפופים לאזורים המתקרחים. השער המושתל נקלט בכ100 אחוז, עמיד לנשירה וצומח כשער טבעי לכל דבר. לאחר ההשתלה אין צורך בטיפול רפואי אבל מומלץ להשתמש בספריי מינוקסי בכדי לשמר את שלב הצמיחה של השער המושתל למשך כשנה. ניתן בפגישת יעוץ לראות תמונות של לפני ואחרי... בהצלחה!