שיער דליל לאחר גלולות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

13/08/2013 | 17:39 | מאת: רון

שלום רב לאחר שימוש בגלולות השיער שלי נשר ונהיה דליל מאד. השבוע התחלתי להעזר בפורקפיל. האם זה יכול לעזור לי להחזיר את השיער? או לפחות לעצור את הנשירה?

19/08/2013 | 15:20 | מאת:

רון שלום, בשלב ראשון מומלץ להפסיק את הטיפול בגלולות ולעבור כמובן לאמצעי מניעה אחר. הפסקת הטיפול תעזור לחדש את הצמיחה במידה ואכן הסיבה הייתה שימוש בגלולות. יש המדווחים ששימוש בויטמינים מסייע למראה וחיזוק השער אבל זה מאוד אישי ולכן הייתי ממליצה לקחת את הטיפול לתקופת נסיון בכדי לעמוד את מידת השיפור לאחר טיפול ולהעריך ואת כדאיות המשך הטיפול.