פרופסיה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

31/07/2013 | 09:48 | מאת: דור

היי ושלום האם זה נכון שפרופסיה פועלת 8-12 שעות ביום אחרי לקיחת הכדור ואם כן למה לא לוקחים שני כדורים ביום? ומתי עדיף בבוקר? לפני שינה ?קיבה ריקה או אחרי אוכל? תודה רבה

05/08/2013 | 12:31 | מאת:

דור שלום, הטיפול השגרתי בפרופסיה הוא במינון של 1 מג ליום פעם ביום. התרופה יכולה להלקח בכל שעה ביום ללא קשר לאוכל. אני ממליצה לך להכנס ללינק הבא להוראות שימוש של משרד הבריאות: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Propecia_pt_1274939639343.pdf