בן 30 עם נשירת שיער חריפה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

20/02/2013 | 15:03 | מאת: יוסי

בן 30, לאחרונה התחילה להיות לי נשירת שיער חריפה שהולכת ומחמירה. אני מוטרד מאוד מהצד האסטטי של הנושא ומכך שאהיה קרח. אדגיש שהנשירה היא רק בצידי הראש. האם יש לכך פתרון? בתודה מראש

21/02/2013 | 19:51 | מאת:

יוסי שלום, לפי התאור שלך אתה סובל מתחילת תהליך של התקרחות האנדרוגנית טיפוסית. ניתן להאט את התהליך באמצעות טיפול בספריי מינוקסי 5% או טיפול בכדור פרופסיה (פנסטרייד 1%) הניתן במרשם לאחר התיעצות עם רופא עור. הטיפולים הללו בעיקר מאטים את תהליך ההתקרחות. אם אתה מעונין בטיפול אסטתי שישפר את מצבך בזמן קצר מומלץ לשקול טיפול בהשתלת שיער. בברכה, ד"ר שרון דוברובסקי.