איך עושים את זה

דיון מתוך פורום  חשיבה חיובית ודמיון מודרך

16/04/2013 | 22:44 | מאת: חיים

לפני שנים הייתי מנהל בכיר בחברה עם משכורת יפה, לצערי עזבתי את החברה ומאז התרסקתי כלכלית וגם נפשית, היום אני עובד במשכורת מינימום עם הערכה עצמית נמוכה ותחושת כישלון, מאיפה מתחילים? איך להגיע לחשיבה חיובית שתסייע לי?

חיים יקר, מתחילים בפרטים הקטנים. העבודה הינה מרכיב מרכזי בחייינו, אך ישנם מרכיבים אחרים בעלי משמעות גדולה יותר בהם עלינו להשקיע על מנת לטפח שינוי בדימוי עצמי ובאושר פנימי. אני ממליצה מאוד למצוא תחומי עניין ולטפח אותם. אם תצליח לעשות זאת בשיתוף האנשים שסביבך, ותיצור סביבה משותפת לעשייה מרגשת, תוכל לחוש שוב כיצד הבטחון העצמי שלך נבנה בשמחה. מברכת אותך ביכולת לחלום ולתור אחר חלומותייך בשמחה, לי

17/04/2013 | 21:31 | מאת: חיים

שמחתי לקבל את תגובתך, אבל איך מתחילים?

05/10/2013 | 16:35 | מאת: יעל

ההתרסקות היא רק של תדמיות כי דבר שהוא יושב על בסיס חזק כמו בטחון עצמי וכו. לא ניתן לאסק. רק לערער טיפה כמו בניין חזק בריעדת אדמה. תתיחס לכך שכל מה שנהרס בך לא באמת היה אמיתי. לכן זו הזדמנות פז לבנות את עצמך באמת. להודות שניתנה לך ההזדמנות להכיר את עצמך ולהשתחרר מתדמיות. כל דקה בעצבות מיותרת. תסכים ללכת קדימה בלי לנסות לשחזר את העבר. זה שלב בגילוי עצמך באמת. תלמד תקרא תיצור חזון של ערכים ומטרה תתבונן סביבך. תנסה להכיר את התכונות החזקות שלך ותאמין שזה מסיא התפתחות. בהצלחה

מנהל פורום חשיבה חיובית ודמיון מודרך