ברוכה הנמצאת!

דיון מתוך פורום  חשיבה חיובית ודמיון מודרך

02/12/2012 | 12:21 | מאת: סיגל

קודם כל, מזל טוב על הפורום הגעתי אליו במקרה. אולי לא בעצם... רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם הדכאון הזה שבוחר להתנחל לו כל שבוע מחדש ביום ראשון? אפילו שהשבת הייתה נפלאה כל בוקר ביום ראשון אני מרגישה כאילו כל מה שאני רוצה זה לחזור לישון ולקום ביום שני. מה עושים? סיגל

סיגל יקרה, ראשית תודה על הברכות החמות, והמברכת מבורכת. אני מסכימה איתך לחלוטין שאין מקרה ושהכל מכוון מלמעלה. בעניין שאלתך המצויינת, הכלי המרכזי שיכול להביא לחיינו חיות ושמחה , הינו עשייה. אדם שאינו נמצא בעשייה מסודרת ומוגדרת, עלול לאורך זמן לחוש חולשה או ירידה במצב הרוח. יש לי תחושה שהעניין יושב על חוסר סיפוק ממקום העבודה. היות ומקום העבודה הוא מרכיב מרכזי בשגרת היום שלנו, עלינו לעשות את מירב המאמצים על מנת להפוך אותו לחיובי ביותר עבורנו, על פי כללי המקום. מעבר לכך, הייתי ממליצה מאוד להכניס ללוח הזמנים השבועי שלך, משהו אחד עבור עצמך, משהו שמשמח אותך. זה לא חייב להיות משהו גדול, אפילו קפה עם חברה יכול לבוא בחשבון. המטרה היא לייצר ציפייה למשהו מרגש במהלך השבוע, היות והציפייה תוביל אותך להתעורר לשבוע חדש עם יותר מוטיבציה. מאחלת לך ימים ארוכים וטובים של נחת ושמחה, אשמח לשמוע כיצד יישמת את הדברים שהצעתי. המון בהצלחה! לי

מנהל פורום חשיבה חיובית ודמיון מודרך