דולג..................

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/12/2016 | 20:59 | מאת: שאול.

שלום רב, האם אמור ויהיה נכון לחזור ולהשתמש במשחת פוסידון עבור הנגע (פצעים גדולים חזקים וכואבים בשיער), למרות שהשתמשתי בו שבועיים ימים לפני כחודש...? ועכשיו אחזור שוב במקום לבלוע כדורים אנטיביוטים? במידה וכן, כמה זמן צריך ומומלץ בשנית בשביל לטפל בנגע? -לאחר בירור על הדרמקס, ע"י רוקחי בית מרקחת פארם וקופ"ח הבנתי שהוא סבון לעור בלבד, ולא שמפו שיער, אין שמפו דרמקס. האם ניתן יהיה לחפוף את השיער עמו גם? וכמו כן מהו פרק הזמן שצריך להקציב לו מיום הטיפול? תודה.

21/12/2016 | 17:57 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, על מנת להחליט על סוג הטיפול יש צורך בבדיקת רופא עור. באופן כללי ממליצה על משחת בקטרובן (שם נרדף מופירוצין), ניתן לחזור שנית על הטיפול. משך הטיפול הממוצע הוא שבועיים פעמיים ביום. לגבי דרמקס, ממליצה להשתמש בעור בלבד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה