הסרת סינר מהבטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/11/2012 | 08:31 | מאת: הדס

שלום, אחרי 2 הריונות הייתי רוצה להסיר סינר מהבטן. מה הקריטריונים לביצוע ניתוח זה ? האם זה תלוי בירידה במשקל? למי אני אמורה לפנות? תודה

הדס שלום התופעה של סינר בטני הנה תופעה שכיחה וקשורה גם ברפיון רקמת הבטן לאחר הריונות.תופעה זו יכולה להיות קשורה גם בירידת משקל אך לא בהכרח. בהחלט מומלץ לטפל בעודף משקל לפני הניתוח אם את סובלת מכך. בהצלחה ד"ר בני מייליק מנהל פורום הסרת עודפי עור לאחר הרזייה

הדס שלום בנוגע לשאלתך למי פונים, מומלץ לפנות בנושא זה לכירורג פלסטי. בהצלחה ד"ר בני מייליק מנהל פורום הסרת עודפי עור לאחר הרזייה

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור