ירכיים רפויות

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

20/01/2013 | 15:08 | מאת: דנה

אני בת 64 לאחרונה ממש לפני חודש בבת אחת , ראיתי ירכיים מדולדלות , היד התקמטה למרות שעוסקת בספורט כל חיי. אך גם חלה ירידה של 3 ק"ג . ל-54 ק"ג. האם גם בגיל זה מתאים לטפל בירכיים והאם יש טיפול לקמטים בכף היד ובזרוע .

שלום דנה אין מגבלת גיל לניתוחי עיצוב הגוף וניתן לשפר את מראה הזרועות והירכיים באמצעות ניתוחי עיצוב והסרת עודפי עור. אנא פני ליעוץ אצל כירורג פלסטי לקבלת המלצה שתתאים למצבך. ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור