הסרת עודפי עור-ועדת מכבי

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/09/2014 | 10:32 | מאת: עדן

ד"ר בני שלום! שמי עדן, בת 21, כשנה ותשעה חודשים לאחר ניתוח מעקף קיבה. גובה 1.61 מ', משקל התחלתי 120 קילו וכיום 60 קילו. בעקבות הירידה אני סובלת מעודפי עור באזור הבטן והטבור, ירכיים, מותניים וזרועות. ניגשתי לוועדה של מכבי, למרות שבמכתב התשובה הם מציינים כי אכן ישנם עודפי עור, הם מגדירים אותם כבעיה אסתטית ולא ניתן לי אישור למימון הניתוח על חשבון הקופה. אציין שבוועדה מסרתי מכתב אישי המציין את מצוקתי הנפשית בנושא זה כבחורה בת 21 עם עודפי עור רבים, אך כנראה שזה לא ממש ריגש אותם. מה אפשר לעשות? אשמח לעזרתך. תודה ויום טוב

שלום עדן לקופות החולים יש מנגנונים להערכת הצורך ומתן אישור לניתוחים בתחומים שונים ולניתוחי עיצוב הגוף לאחר ירידת משקל. אם קופת החולים קבעה שמצבך לא מצדיק קבלת ניתוח פלסטי (ניתוחים אלו לא נמצאים בסל הבריאות), את יכולה לפנות לקבל הטיפול במסגרת פרטית. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור