מעוניינת בניתוח לאחר הרזייה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/12/2012 | 17:02 | מאת: יעל

שלום, אני ירדתי 77 קילוגרם במשקל ושוקלת כיום 68 קילו יחד עם זאת יש לי עור רופף בידיים וברגליים ושוקלת ניתוח , מה העלויות ? טווח המחירים ?

שלום כל הכבוד על ירידת המשקל המכובדת. ניתוחי עיצוב הגוף שונים מאוד מאדם לאדם, בהתאם לכמות ופיזור עודפי העור והרקמה בתום ירידת משקל. מכיוון שכך, הניתוחים שונים מאוד ו"תפורים" למידותיהם השונות של המטופלים. תוכלי לקבל תשובה לשאלתך לאחר בדיקה רצינית אצל כירורג המנוסה בניתוחים כדוגמת אלה שאת מבקשת. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור