קשה להגדיר

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

15/09/2002 | 21:07 | מאת: רחל

שלום רב, ובשעה טובה ליועצי שיאצו וטווינה קשה להגדיר או להתמקד במכלול התופעות שפוקדות אותי לאחרונה. זה התחיל בנימול בכפות הידיים הלשון תחושה דומה לאחרונה באזור הלסת התחתונה והצוואר. כאילו האזור רדום אך עם הנגיעה מתברר שזו רק תחושה. ועם כל זה נוספה תחושת סגירות בגרון באיזור בו נמצאית בלוטת התריס. ידע כללי: חציתי את העשור החמישי לחיי באופן כללי אני בריאה והכי חשוב אינני היפוכונדרית, תופעות אלו נמשכות אצלי כשלשה חודשים בערך ולפני שאני פונה לרפואה קונבנציונלית אבקש עיצה אלטרנטיבית. תודה ושנה טובה

17/09/2002 | 10:09 | מאת: אריה א.

לרחל שלום, לפי הסימפטומים שציינת, מטפל שיאצו יעבוד על מעי הדק . העבודה על מסלול של מעי הדק תעזור להרגיע את הנפש, נוקשות בצוואר, בעיות אזניים ובעיות של פרק הלסת, תנועה של הכתף והשכמה. יתכן ויהיה צורך לעבוד על מסלול אנרגטי של הלב על מנת שתהיה זרימת דם טובה יותר לאיברים. אריה א.

18/09/2002 | 07:51 | מאת: ירון גולני

רחל שלום מצטער על העיכוב. במקרה הזה, אני דווקא היייתי ממליץ ללכת קודם כל ולהבדק על ידי רופא, וזאת כדי לשלול מספר סיבות שעלולות לגרום לבעיות כפי שציינת. אחרי שישללו מספר דברים, אפשר יהיה לטפל בשיפור הזרימה לראש ולכתפיים. את כולה לנסות בעצמך לבצע תרגילים פשוטים כמו סיבובי צוואר איטיים, סיבובי ידיים, סיבובי כפות הידיים, ולראות איך זה משפיע. בהצלחה אשמח אם תחזרי לאחר ביצוע הבדיקות הרלבנטיות ותודה גם לאריה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה