תוצאות איסוף שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

04/09/2016 | 16:26 | מאת: שרון

שלום רב ,בני בן ה12 דימם במהלך השתן לפני 3 שבועות פעם אחת עם צריבה ,ללא כאבים נוספים וללא דימום מאז. ביצענו בדיקת תפקודי כליות בדם יצא תקין וגם האולטרסאונד ,לא נראו אבנים או ממצאים אחרים. באיסןף שתן שביצענו אתמול ,נראה שיש חריגה משמעותית בקלציום ובמגנזיום. Calcium urine 560 Calcium u sample 48 Creatinine 2190 Creatinine u sample 191 Magnesium u sample 19 Magnesium urine 215 Uric acide urine 544 Uric acide sample 56 אודה בבקשה לעזרה בפיענוח אני מאוד לחוצה תודה רבה

התשובות לא מראות על הפרשה מוגברת של סידן לפחות לפי מה שאני רואה- יש איזה בלבול בסדר ובהתיחסות לכל נתון. וזה כמובן משפיע על החישובים. איני רואה תוצאה של בדיקת שתן כללית. בכל מראה צריך ומומלץ מאד לקבל יעוץ מסוגר יחד עם הילד והתשובה של שתן כללית שציינתי לעיל כולל מיקרוסקופיה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים