שבוע 32 אגני כליות מוגדלות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

27/11/2014 | 15:17 | מאת: or

ד"ר שלום, הנני בשבוע 32 ,בסקירה המורחבת נמצא אגן כליה ימין מוגדל, נשלחתי לסקירה מכוונת בשבוע 28 המשיך לגדול 8 מ"מ, בביקורת בשבוע 32 סקירה מכוונת נמצא אגני כליות משמאל-6.8 מ"מ פרנכימה שמורות, מימין 7.1 מ"מ פרנכימה שמורה ,אודה לחוות דעתך לגבי המימצאים ,...מה ההשלכות של אגני כליות מוגדלות והטיפול המוצע, בברכה אור.

ההרחבות שתארת הן קלות עבור שבוע 32 להריון וגם הפראנכימה התקינה היא חשובה ומשמעותה טובה מאד. היה חשוב גם לשים לב להתרוקנות כיס התשן אם העובר זכר ולקבל הסבר רחב יורת במסגרת יעוץ של נפורלוג ילדים

27/11/2014 | 18:19 | מאת: or

אכן העובר הינו זכר, הם להגיע לנרפולוג ילדים ליעוץ עכשיו או אחרי הלידה בע"ה? תודה רבה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים