לאיזה סוג התמחות שיכת הבעיה הבאה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

11/04/2014 | 22:51 | מאת: שולי קורן

שלום, יש לי ילדה בת 14. בחצי שנה האחרונה היא החלה להצהיב. ביחוד הדבר בולט בכפות הידיים והרגליים ובפנים. כמו כן היא מתלוננת על קור בצורה אינטנסיבית וקיצונית גם כשהבית מחומם. בבדיקות דם שגרתיות ששלח אותה רופא הילדים לא התגלה שום דבר חריג וגם לו אין הסבר. אשמח לדעת לאיזה תחום ברפואה עלי לפנות. תודה על העזרה

הצהבהבות יכולה להיות ביטוי של עודף קארוטן בגוף : האם היתה ירידה ניכרת במשקל או עליה במשקל אצל הילדה? האם נבדקו תפקודי תריס וכל הפרמטרים של תפקודי כבד?

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים