נפילה חזקה במדרגות על הישבן ותכיפות שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

03/07/2020 | 01:49 | מאת: מאיה

שלום וברכה דוק' נפלתי על הישבן בעוצמה נורא חזקה (מדרגות ברזל) מאז בורח לי שתן לעיתים קרובות, מחליפה תחתונים לפחות עשר פעמים ביום, לצורך העניין. (זיהום בשתן/דם התגלה כיממה לאחר הנפילה. בהתחלה לא היה זיהום) האם יש קשר בין כל הדברים ואיך אני אמורה לטפל בעצמי?

להבנתי כדאי לבצע אולטראסאונד כליות ושלפוחית ולבדוק יכולת לשלוט על שלפוחית השתן כולל שארית וכדאי לגשת להיבדק כמו שצריך אצל רופא המשפחה ואם בסופ"ש אז במיון כולל הערכה של אורולוג ואורטופד

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים