כליות קרובות לעובר שבוע 23

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

18/10/2019 | 10:21 | מאת: לחוצה

שלום אני שבוע 23 בסקירה מאוחרת נאמר לי כי יש בין הכליות מרחק של 3 סמ. לפי ההגדרה הרפואית פיוג'ן. נאמר לי לחכות לסקירה נוספת כי לפעמים העובר גדל והן מתרחקות ולקבוע ייעוץ גנטי. אני מאז בחששות גדולים ובפחדים.

מתנצלת על עיכוב בתגובה- כליות שנראות קרובות בשלבים מוקדמים של ההייריון יכולות להיות למעשה מחוברות וזו כלית פרסה. חשוב לחזור על הבדיקה במקום עם מיומנות גבוהה באולטראסאונד כליות עובר ובמקביל לקבל יעוץ גנטי וגם לבצע אקו לב

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים