הריון........................

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

27/06/2019 | 13:41 | מאת: שמעון2769

אשתי בהריון חודש שביעי , בסקירה ראשונה הובחנו עורק טבורי יחיד בחבל הטבור לאחר מכן , התבקשנו לעשות אקו לב עוברי . שבמהלכו הובחן שיש איזה שהיא בעיה בסגירת השסתומים בלב העובר וגם שיש לו כליה אחת בצד שמאל , התבקשנו לבצע אייעוץ גנטי וגם בדיקת נופרלוג . אנו מאוד חוששים וחסרי אונים ( האם מישהו עבר דבר דומה בהריון )?

בכל מצב של עורק טבורי יחדי בעובר יש צורך לשלול מומים במערכת התשן. מומלץ לבצע סקירה מכוונת למערכת השתן- מתבצעת ע"י רופא נשים מומחה לאולרטאסאודנ עובר- ולהגיע ליעוץ של נפורלוג ילידם עם התוצאות

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים