דלקת חוזרת פעם 3 לבן שנתיים אחרי אולטראסאונד תקין

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

27/03/2019 | 23:56 | מאת: אין עוד מלבדו

שוב חום שוב אנטיביוטקה פעם 3 הדלקת חזרה ב9 חודשים לאחר שנמצא תקין האולטראסואנד כליות הופננו ליעוץ נפרולוגי דאגה רבה בליבנו זה בן לכן הדאגה כפולה למה בנות זה נפוץ אבל בנים קצת פחות מה צריכים לצפות לו מה השלב הבא שצריכים לעשות יש ריפוי לדבר הבא מה סדרת בדיקות שתהיה מומלצת ושיטות ריפוי על מנת שבננו לא ינזק חס וחלילה נשמח לתשובה מפורטת מה מצפה לנו

רצוי באמת לקבל את היעוץ הנפרולוגי בהקדם ולהחליט על המשך ברור כולל ציסטורפיה ועוד אבל צריך לראות את כל הנתונים ואז

31/03/2019 | 14:50 | מאת: אין עוד מלבדו

עשינו בדיקת תפקודי כליות לבן יצאו תקינים ברוך השם מה הלאה עושים עוד מיפוי כליות?

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים