נגישות
נגישות

צפוויט לתינוק בן שבועיים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

23/03/2019 | 08:48 | מאת: איילת

בני נולד עם הרחבת אגן כלייתית גדולה 3.5 ס"מ וניתן לו בשחרור מבית החולים צפוויט פעם ביום . יש חשד לupj או vur אנו ממתינים לאולטראסאונד בקרוב . שאלתי היא האם להמשיך את הטיפול בצפוויט? אני פוחדת שזה מעמיס על התינוק (רופא ילדים יוכל לתת תשובה לעניין או רק נפרולוג?) . ודבר נוסף האם יש קשר לזה שצואה הוא נותן כל 3 ימים (אוכל תחליף חלב בלבד) . תודה ד"ר

לקריאה נוספת והעמקה

מקובל לתת אנטיביוטיקה מונעת בנוכחות הרחבות משמעותיות כפי שתארת כד שמתבררים הענינים- הדמיה נוספת. חשוב לזכור שאנטייבוטיקה מונעת מנועת רק כ 50-70% מהזיהומים ולכן חשוב להיות ערני לגילויים בעזרת רופא ילדים מטפל לגבי היציאות זה לא קשור ושוב מפנה ליעוץ והדרכה של רופא ילדים מטפל

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים