שלפוחית לא מתרוקנת בעבור

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

04/01/2018 | 15:29 | מאת: החברה

חברה בשבוע 34. בסקירה דלישית גילו אסימטריה בלב ושלפוחחת לא מתרוקנת. בסקירה חוזרת נראה שיפור קל. עברה ייעוץ גנטי והפחידו אותה חשבה שצריך להפסיק ההריון. עכת נאמר שלא אך לא ממש יודעים לצפות מה יהיה אם יסתדר או יצטרכו קטטר מתקן לכל החיים. עם מי ניתן להתייעץ כעת? האם לא כדאי להקדים הלידה?

כדאי בשנוא השלפוחית להתיעץ עם נפרולוג ילדים- אולי גם אורולוג ילדים עם כל הנתונים שאספתם מבדיקות האולטראבאונד עובר ולגבי הלב עם קרגיולוג ילדים ולבצע אולטראסאונד עובר מכוון למערכת השתן וגם אקו לב עובר

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים