גודש בגביעים בכליות אצל תינוק

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

27/07/2017 | 15:58 | מאת: גיא

היי דחוף לתינוק שלנו לפני לידה הייתה הרחבת אגן כלייה בצד שמאל היום כשהוא בן 40 יום מצאו גודש בגביעים ואף אחד לא מסביר לנו בדיוק מה זה אומר אשמח לתשובה (אני חושב שהממצא היה 1.2)

יש צורך לערוך יעוץ עם נרפולוג ילדים ולראות את התמונוןות של ההדמיה - חלק גדול ממקרים אלו מבטאים הבשלה איטית של מערכת הצינורות שמנקזים את התשן מהכליה לכיוון שלפחית השתן וזה כמובן לא בעיה כי זה משתפר באופן עצמוני עם הזמן. יש צורך במעקב אחרי הממצאים בבדיקות אולרטאסאונד חוזורת וכן לעקוב אחר זיהומים בדרכי שתן

27/07/2017 | 17:41 | מאת: גיא

קודם כל תודה על התשובה מאוד מלחיץ לא להבין מה אומרים הממצאים האם זה משהו שדורש ייעוץ דחוף? האם יש אפשרות להגיע להתייעצות איתך? אנו חברי קופת חולים מכבי או באופן פרטי

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים