מכשיר שמיעה זעיר

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

20/01/2014 | 07:46 | מאת: פיבי

שלום, אני בת 28 , סובלת מליקוי שמיעה באוזן ימין , אני מתעניינת האם אפשר להתאים לי מכשיר שהוא זעיר ולא נראה לעין ? האם קיים דבר כזה ? הבנתי שאני צריכהה אולי להשים מכשיר בשני האוזניים , אשמח לקבל פרטים. תודה

20/01/2014 | 09:56 | מאת: תמר גלבגיסר

פיבי שלום, בהחלט ישנם היום מכשירים שהם גם הרבה פחות נראים וגם מעוצבים באופן חדשני ואסתטי יותר. לגבי הגודל: זה בעיקר תלוי ברמת הליקוי בשמיעה ובאופיו. אני ממליצה לך פשוט לגשת לשיחת ייעוץ ולקבל מקלינאי התקשורת את כל המידע הרלוונטי ואז לקבל החלטה. ולגבי האוזן השניה: אם היא תקינה, הרי שאין צורך להרכיב בה מכשיר שמיעה. בכל אופן, את יכולה ליצור קשר עם סניף "שטיינר מכשירי שמיעה" (steiner.co.il) הקרוב למקום מגורייך ולקבוע פגישת ייעוץ ללא כל התחייבות. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה