סתימה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/11/2012 | 13:31 | מאת: קובי

שלום רב לכולן, ברצוני לשאול מה ניתן לעשות במקרה של אוזן סתומה מזה כמה ימים, ניסיתי כמעט כל דבר מוכר, ללא הצלחה פשוט מרגיש שהיא סתומה, וזה מפריע להתרכז, כי כל היום מרגיש וחושב על זה. (כל דבר שיוכל לסייע יתקבל בברכה), תודה רבה.

25/11/2012 | 13:54 | מאת: תמר גלבגיסר

קובי שלום, התחושה של אוזן סתומה יכולה לנבוע מכמה סיבות, וכולן דורשות בירור רפואי. האטימות יכולה לנבוע מכך שהאוזן התיכונה אינה מקבלת את האיוורור המספיק בשל חסימה כלשהי, או שמא בשל שינוי או הפרעה בלחץ הנוזלים באוזן הפנימית, וכן עוד סיבות. בכל מקרה, לצורך בירור הסיבה ולצורך טיפול, אנא פנה בהקדם לרופא א.א.ג.

26/11/2012 | 21:11 | מאת: קובי

תודה רבה על חזרתך, משהו קצר נוסף, האם אוזן סתומה יכולה להיות סתומה ממש עד כמעט לאי שמיעה באוזן והאם יכולה לא להפתח לאחר סתימת האף והכנסת והוצאת אויר (תוך כדי). והאם כן יכול להיות קשר לניתוחים מהעבר (הלא רחוק) כגון ניתוח בלוטת הרוק וניתוח אף לבין הליקויים שהזכרתי. תודה מראש על התגובה.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה