שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

06/01/2014 | 15:53 | מאת: קורל

שלום יש לי בעיה בתי תגיל 3 סבלה מבעיות שמיעה והגיעה לגיל שצריכה ליתגיס כיום היא בקושי שומעת מה המפקדים מדברים איתה כשהגב מופנה לאחור אני מבקשת את עזרתכם איך בתי ואני פונים לבדיקה שמיעה בצבא ובאיזה מקום זה נמצא שיתיחסו לענין כי המפקד שלה לא מתיחס ולא המשקי,ת ואני לא רוצה חלליה שיקרא משהוא לבתי אשמח מאוד אם תענו לי הטלפון שלי הוא 0527020652

17/01/2014 | 14:36 | מאת: תמר גלבגיסר

קורל שלום רב, לא ברור לי מפנייתך מדוע לבתך אין מכשירי שמיעה, בעיקר אם את ממש חוששת לתיפקוד שלה עקב בעיית השמיעה. בכל אופן, במסגרת השירות הצבאי, הבת שלך צריכה לבקש להיפגש עם רופא א.א.ג. שיפנה אותה לבדיקת שמיעה. לאור התוצאות שיתקבלו, קליניאית התקשורת במכון השמיעה תוכל לייעץ מה ניתן לעשות. האם צריך להמשיך בטיפול אצל רופא א.א.ג או שיש להתאים מכשירי שמיעה. בכל אופן, הדבר יטופל בדיוק כמו כל בעיה רפואית אחרת במסגרת הצבא.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה