למנהלי הפורום.

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

24/11/2012 | 14:00 | מאת: אייל.

שלום רב, ובהצלחה גדולה עם הפורום החדש שנפתח. שאלה;) האם ישנו קשר בין טינטון לבין ירידה באיכות השמיעה כולל גם שהטינטון לא מופיע? תודה מראש ובהצלחה לכולם.

24/11/2012 | 20:13 | מאת: נעה צליק

אייל שלום, תודה רבה לך על איחולי ההצלחה! טינטון עלול לנבוע מסיבות שונות ויכול להופיע גם בנוכחות של שמיעה תקינה, אולם במרבית המקרים בהם מדווח על טינטון קיימת גם ירידה בשמיעה (גם אם בדרגת חומרה קלה). הטינטון אינו בהכרח קבוע ורצוף, ואם הוא אכן מתלווה לליקוי שמיעתי, תורגש ירידה באיכות השמיעה גם באותם זמנים בהם האדם אינו חש בטינטון. בכל מקרה של ירידה באיכות השמיעה ו/או הופעת טינטון שאינו רגעי וחולף יש לפנות לרופא אא"ג אשר יפנה לביצוע בדיקת שמיעה.

25/11/2012 | 01:28 | מאת: אייל.

היי נעה ותודה על תגובתך הדרישה. אבל מה יצא מיזה, זה בדיוק מה שקורה, הולכים לרופא אאג שמפנה לבדיקת שמיעה.. בין כה לא ניתן לעשות משהו בעניין. תודה לך

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה