ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

20/11/2012 | 07:44 | מאת: Hila

שלום רב, אני עבר 13 ימים סובלת מירידה משמעותית בשמיעב בשל דלקת בעור התוף. האם תהיה לכך השפעה על השמיעה בעתיד? ואם כן מה ניתן לעשות על מנת לא להחמיר את המצב. תודה,

20/11/2012 | 12:53 | מאת: תמר גלבגיסר

הילה שלום, את חייבת להיבדק ולקבל טיפול מרופא א.א.ג. לכשתחלוף הדלקת, אין סיבה שתישאר לקות שמיעה. במקרים של דלקת שמתפתחת ואינה מטופלת, היא עלולה לפגוע בתופית (עור התוף) ו/או להגיע לחלקים נוספים של האוזן, דבר שעלול לגרום ללקות בשמיעה. ולכן, שוב, מאוד מאוד חשוב שתפני לטיפול רפואי מתאים.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה