התאמת מכשיר שמיעה פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

02/07/2013 | 19:01 | מאת: דניאלה

אני בת 61 וזקוקה למכשיר שמיעה . הירידה בשמיעה בסביבות 50 דציבלים מה שפוגע באיכות חיי ובקשרי העבודה. אני קוראת המון על מכשירי השמיעה השונים מתוצרת חברות שונות וגם את המשובים של האנשים בפורומים של כבדי שמיעה ומתבלבלת לגמרי משפע העצות וההמלצות לגבי מכונים, מכשירים, עלויות ועוד ועוד. אני צריכה שיעשו לי סדר בבלאגן כי אני מאד מבוהלת , שלא לדבר על מחירים גבוהים לצורך ולא לצורך...האם תוכלו לעשות לי קצת יישור קו להקל עלי בהחלטה לאן לגשת ומה לשאול כדי לא להסיר את כל השליטה ממני לידי אנשי המקצוע.....

02/07/2013 | 21:51 | מאת: נעה צליק

שלום דניאלה, אני מאוד מבינה את תחושת הבלבול שלך מפני שמגוון האפשרויות הוא אכן גדול. זה טוב שאת קוראת ומתעניינת, אבל אל תנסי ללמוד ולהשתלט על הכול בעצמך! ממליצה לך לקבוע פגישת יעוץ עם קלינאי/ת תקשורת במכון שמיעה באזור מגורייך. בפגישה כזאת קלינאי התקשורת יוכל למקד אותך ולהציע לך את הדגמים הרלוונטיים עבורך בהסתמך על בדיקת השמיעה, צרכי היומיום שלך והעדפותיך האישיות. פגישת הייעוץ אינה מחייבת אותך לדבר. תוכלי להתרשם במהלכה מהמקצועיות של קלינאי התקשורת, מיכולתו לפשט עבורך את ה"תסבוכת", מיכולתו להסביר לך באופן פשוט וברור מהם הדגמים המתאימים לך. חשוב שתרגישי שאת בידיים טובות! בתום פגישה כזאת, שאמורה לארוך כשעה, תוכלי לגבש דעה לגבי בעל המקצוע שיושב מולך ולהחליט באם את מעוניינת להתחיל בתקופת ניסיון עם אחד המכשירים שהוצעו לך. תוכלי להחליט זאת במקום או לחשוב על כך. זכרי – פגישת הייעוץ אינה מחייבת, ואת זכאית לתקופת ניסיון של חודש עד חודשיים עם מכשירי השמיעה ללא עלות או בעלות נמוכה (בהתאם לדגם המכשיר). עשי את הצעד הראשון – יש סיכוי טוב שזה יסייע לך להפיג לפחות חלק מהחששות... מצרפת כאן קישור לרשימת סניפים וסוכנים של שטיינר בארץ, וממליצה לך לפנות לאחד ממכונים אלה באזור מגורייך: http://www.steiner.co.il/service/agents.asp בהצלחה!

03/07/2013 | 10:46 | מאת: דניאלה

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה