האם ייתכן ?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

29/06/2013 | 22:11 | מאת: ירדנה

אחרי כמה פעמים שהחליפו לי מכשירי שמיעה בפרק זמן של חודשיים , השלישי שבהם הייה עם מגבר חזק עדשכל נגיעה , הקפיץ אותי וצפצף עד למרחוק.הודיעו לי מהחברה שלכמה ימים אהייה בלי מכשיר , כדי לתת לאוזן השמאלית שם אני מרכיבה את המכשיר לנוח כי גם המוח עייף , לפני שאמרו לי את זה נתנו לי דיגיטלי חדש , אבל לא הצליחו להביא אותי לשמיעה טובה כי לי הייה חלש , לכן ביקשו את שביקשו . אגב חזרתי לבנתיים למכשיר שהייה איתי שלוש שנים קודם , והייה לי טוב פלוס איתו , כשחזרתי אליו הוא נשמע לא ברור אני לא מבינה את מה שמדברים איתי , גם על כך הטכנאי אמר שעלי להוציא את המכשירים לגמרי לשבוע או יותר. א' זה לא ייתכן כי אני לא הולכת לעבודה. ב' אני מתהלכת כחרשת לחלוטין , לכן אני חוזרת מידי פעם למכשיר הישן, שומעת צלילים ולא הבנת הדבור . המכשיר הדיגיטלי החדש אצלי עד ששוב אחזור אליהם בתקווה שהקלינאית תהייה ,כי באותו יום היא לא הייתה. השאלה למה המכשיר הישן בן השלוש שנים שאיתי לא עובד טוב האם כמו שהטכנאי אמר שבגלל שאני כעת לחוצה והראש עייף מכל הההחלפות המכשירים בפרק זמןשהיו איתי ,או אולי כשנוקה במעבדה (הייתה שעוה באוזניה לדברי הטכנאית ) מחכה לתשובה .שבוע טוב לך

30/06/2013 | 14:15 | מאת: תמר גלבגיסר

ירדנה שלום, אכן התופעה שאת מתוארת מוכרת ויודעה. אצל אנשים רבים, במהלך התאמת מכשירים חדשים ותקופת ההסתגלות אליהם, מאוד מומלץ שלא לחזור להשתמש במכשירים הישנים. במקרה ונאלצים לחזור למשכירים הישנים, מגלים לרוב שגם אליהם כבר לא רגילים והדבר בהחלט עלול לתסכל. אני בדרך כלל מזהירה את מטופליי שכך עלול לקרות ומעודדת אותם אותם, להיצמד עד כמה שניתן למכשירים החדשים, למרות שלעיתיפ זה לא קל. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה