מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

26/06/2013 | 14:29 | מאת: מרסלו

שלום רב, אני בן 63,זה שנים אני חווה ירידה הדרגתית בשמיעה. לאחרונה יש החמרה, בעיקר בסביבה רועשת (אפילו דיבור מקביל באותו שולחן מאד מפריע). האם מכשירי שמיעה יכלו לעזור במרקה הנ"ל? תודה רבה מרסלו

26/06/2013 | 17:10 | מאת: תמר גלבגיסר

שלום מרסלו, המצב שאתה מתאר מאוד אופייני לקיום ליקוי שמיעה קל או בינוני, או ליקוי שמיעה אף חמור יותר באוזן אחת. במקרה כזה, מכשירי שמיעה הם ממש חיוניים ויכולים לשפר משמעותית את התיפקוד התקשורתי שלך במצבים שכיום קשים לך. מכשירי השמיעה המתקדמים כיום, למשל כאלו עם מערכת מתוחכמת של מיקרופונים כיווניים, יאפשרו לך להבין את הדיבור של האדם אליו אתה מפנה את ראשך, או האדם הקרוב אליך ביותר, ולהחליש את הדיבור בשולחן סמוך. אתה מוזמן להיכנס לכל אחד מסניפי חברת שטיינר או לאחד מן הסוכנים המורשים שלה, ולברר אודות מכשירים כאלו (למשל של חברת פונאק השויצרית), זאת לאחר שתעבור גם בדיקת שמיעה. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה