מכשיר שמיעה לא יעיל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

10/06/2013 | 10:42 | מאת: מרים

שלום רב, אני לא שומעת באוזן ימין, עקב חבר שיושב על העצב וממאן להסתלק. יש לי מכשיר שמיעה ואני אמורה להשתמש בו (דגם COBALT ECO). המכשיר לא יעיל ומתסכל אותי מאד. הוא מונח בתיק כאבן שאין לה הופכין. עם זה הסתגלתי. והשקט אפילו מוצא חן בעיני. אולם אני זקוקה למכשיר שיאפשר לי לשמוע בתאטרון. אין לי מושג מאין רוכשים מכשיר כזה, ומה עלותו. אל תגידו שאסור לכם להמליץ, בגלל הערה כזאת רכשתי מכשיר שמיעה, שאינני משתמשת בו. אני מבקשת עצה טובה, על מנת שאוכל להרגיש בין החיים. מרים

שלום מרים, אני מצטערת שיש לך התנסות לא טובה עם מכשיר שמיעה, העצה הראשונה שלי היא לא לוותר על שמיעתך, לחזור למכון בו התאמת את המכשיר ולהתעקש שיכוונו שוב את המכשיר עד שתהיי שבעת רצון... אם אין אפשרות כזו, כדאי לך מאד לבקש עזרה במכון אחר ולדאוג לשיקום שמיעה יעיל.זכותך לנסת מכשירי שמיעה במשך חודש לפני החלטה על רכישה, כך שאת אמורה להיות מסוגלת לשפוט אם המכשירים עוזרים לך ומשפרים את איכות חייך...מכשיר טוב מהווה גם את הבסיס לשמיעה טובה בתיאטרון. לגבי עזרים לשמיעה בתיאטרון - באולמות רבים מותקנת מערכת הגברה מיוחדת והתיאטרון מחלק אוזניות ייעודיות לצופים בהצגה לפי דרישה וללא עלות. חפשי תיאטרון כזה באזור מגורייך. אין לך צורך לרכוש את האוזניות בעצמך.אם לא תסתדרי, אני מזמינה אותך לכל סניף של שטיינר מכשירי שמיעה הקרוב למקום מגורייך לקבל עוד המלצות וסיוע.

11/06/2013 | 07:54 | מאת: מרים

תודה על התגובה המקיפה. נכנסתי לאתר שטיינר ומצאתי את כל הסניפים. חן חן לך מרים

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה