בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

03/06/2013 | 16:28 | מאת: מאירה פנקס

מזה מספר שנים שיש לי ירידה בשמיעה והשתמשתי במכשירים מתאימים. לאחר שאבדתי מכשיר אחד, החליט המטפל בי להשיג לי מכשירים חדשים שלדעתו הם מאיכות מעולה (תוצרת widex)יתכן שהמכשירים מעולים אך הבעיה היא שאינני שומעת את מי שיושב לידי אלא רק את מי שמולי. המטפל ניסה מספר פעמים לתקן זאת אך ללא הצלחה. היתכן?

מאירה שלום רב על מנת לדעת כיצד לעזור לך על בעל המקצוע ללמוד את בעייתך באופן מקיף ולהכיר את כל האפשרויות והמגבלות של הבעייה. לשם כך עלי ללמוד את המקרה באופן עקיף. מכשירי וידקס ככלל הם מהמוביךלים והמתקדמים בשוק אך הם לא מחליפים את האוזן הטבעית או מחזירים את השמיעה לקדמותה בכל מקרה ומקרה - כמו גם מכשירים אחרים. האם את מבינה את האדם רק כשאת מסתכלת עליו? האם תצליחי להבין את זה שיושב לידך אם תסתובבי אליו? האם ייתכן שהמצב שאת מתארת הוא בגלל הצורך בהשלמת התמונה באמצעות קריאת שפתיים? האם זה היה המצב גם עם המכשירים הקודמים??? בברכה גילה סקודוביץ

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה