מה עושים עם טינטון חזק מאוד?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

03/06/2013 | 11:24 | מאת: איתי

אני מלמד בתיכון וכמו אהבל אני צריך שיחזרו על דברים שוב ושוב, נראה לי שזה מחמיר עם הזמן, מה עושים? טינטון: אני שומע ציפצוף חזק תמידי

03/06/2013 | 11:43 | מאת: תמר גלבגיסר

איתי שלום, אכן בתור מורה אתה לא יכול להרשות לעצמך שלא לשמוע טוב. חשוב שתיגש להיבדק: פנה לרופא ובקש ממנו הפנייה לבדיקת שמיעה. בתום הבדיקה יוכל קלינאי התקשורת במכון השמיעה לייעץ לך אם אתה זקוק להמשך טיפול רפואי או שמומלץ להשתמש במכשירי שמיעה. ולגבי הטינטון: זוהי תופעה שבדרך כלל מלווה ליקוי בשמיעה (אם כי לא תמיד) ועשויה להצביע על ליקוי בשמיעה. בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה