החזרת קול

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

29/12/2012 | 16:43 | מאת: דורון

שלום אתמול הייתי בפאב וישבתי במקום שבו הייתה מוזיקה בעצמה גבוהה, הפלאפון הראה 95-104 דציבל. לא הייתי שם זמן ארוך-כ-20 דקות ואז הפסקה קצרה של כ-2 דקות שבהן הייתי במקום שקט ולאחר מכן עוד כ-20-25 דקות. לא הייתה לי אפשרות לעבור למקום שקט יותר. היו כמה פעמים שבהם שמתי את כף היד על אוזן שמאל אבל שמתי את היד בצורה קעורה ולא ישרה, יש אפשרות שהיד דווקא הגבירה את העצמה שהגיעה לאוזן? כלומר שימשה כמעין תיבת תהודה? תודה

שלום דורון יש אפשרות שהיד שלך דוקא הגבירה את עוצמת הקול ליד האוזן.מה שחשוב כרגע : האם אתה מרגיש ירידה בשמיעה בעקבות הרעש שנחשפת אליו? האם הופיע טינטון ( רעשים, צפצופים) מאז החשיפה לרעש? אם כן - כדאי שתיגש לרופא אאג לבדיקה ולקבלת הפניה לבדיקת שמיעה. עקרונית - כדאי כמובן להמנע מחשיפה לרעש בעוצמה חזקה. תרגיש טוב...

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה