טיניטוס (טיניטון)

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/12/2012 | 09:38 | מאת: דני

שלום רב..אני סובל מהבעיה כבר כמה שנים, והיא רק מחריפה. ברפואה הקונבנציונלית, לא ידעו רופאי אא"ג איך לטפל בזה, וחלקם אף הודיעו שאצטרך לחיות עם זה. האם קיים טיפול, פתרון או הקלה משמעותית?? הבעיה התפתחה לאחר דלקת חריפה וממושכת עקב פטריה שהתנחלה בתוך האוזן... אשמח לשמוע את דעתך. תודני

דני שלום רב חסרים לי נתונים - מה מצב השמיעה שלך? האם נבדקת לאחרונה? טיניטוס יכול לבוא כסימפטום לבעיות רבות ומגוונות החל מבעיות שמיעה מסוגים שונים וכלה במתח נפשי ובעיות לחץ דם. הצעד הראשון המומלץ הוא לבדוק את השמיעה ואז להיות במעקב רופא אץאץגץ שתפקידו בדרך האלימינציה לבדוק אם ישנו גורם שניתן למצוא ולטפל בו. האם עברת תהליך כזה? אם לא המלצתי היא להתחיל! גילה

27/12/2012 | 12:54 | מאת: דני

בבדיקות שמיעה הובחנה ירידה בשמיעה בשתי האוזניים, כאשר באוזן ימין הירידה משמעותית יותר, אבל ההפתעה היא שהטיניטוס בכלל באוזן שמאל. להערכתי הטיניטוס הופיע לאחר כשנה של דלקת ממושכת באוזן שמאל, שלקחתי לאורך תקופה ארוכה אנטיביוטיקה, ולמעשה לא היה צורך, היות פטריה פשוט התנחלה שם, וגרמה אפילו לקרע בעור התוף, מזלי הגדול שלאחר תקופה מסויימת עור התוף התאחה. תודני.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה