מכשירים שלא ניתנים לכיוונון עקב סגירת מכון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

04/12/2016 | 13:45 | מאת: wantootree

שלום, לפני 7 שנים רכשתי מכשירי שמיעה של חברת AUDINA המכון שממנו רכשתי את המכשירים ייבא ושיווק בלעדית את מכשירי השמיעה של Audina Hearing Instruments. המכון (שהוא לא רשת) נסגר לצערי לפני כ-3 שנים וכעת, כשאני צריך כיוונון מחדש של המכשירים, אין לי כתובת. מטרתי היא לרכוש מכשירי שמיעה מתקדמים מעל האוזן ובאלה (CIC) להשתמש במקרים מסוימים. האם ידוע על מקום פעיל שיכול לתת מענה למכשירים אלה? תודה על כל עזרה!

04/12/2016 | 20:51 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, לצערי אני לא מכירה את המכשירים הללו. ממליצה לך בפעם הבאה לרכוש מכשירי שמיעה מחברה גדולה אמינה ומבוססת. בהצלחה, הדס.

04/12/2016 | 22:11 | מאת: wantootree

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה