שאלה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/12/2012 | 18:34 | מאת:

שלום שאלה בקשר לטינטון איך יכול להיווצר פתאום, מה החומרה במידה שמופיע בגיל צעיר לגבי השלחות בעתיד, ולפי התייעצות עם רופא א.א.ג הבנתי שיכול להיגרם מניתוחים כגון ניתוח אף, מדוע יכול להיווצר עכב כך? תודה מקרב לב.

01/12/2012 | 21:18 | מאת: תמר גלבגיסר

שלום לך, לטינטון כמה וכמה סיבות וחלקן אף לא ידועות. בכל אופן, בהופעת טנטון, יש לבחון גם אם חלה ירידה בשמיעה. אם טינטון מופיע בגיל צעיר - שוב השאלה מהו הגורם לטינטון. טנטון לאחר ניתוח אף - לא ברור לי על איזה מין ניתוח מדובר, אבל אם נוצרת חסימה בחלקו האחורי של האף שגורמת לחוסר איוורור של האוזן התיכונה, הרי שאז ישנה אפשרות שטינטון יישמע חזק יותר ולפתע יורגש, מעצם ההפרעה לפעילות האוזן התיכונה.

02/12/2012 | 08:06 | מאת:

תמר תודה רבה על תגובתך הכנה והזריזה!! בהמשך לשאלה הקודמת האם מומלץ / רצוי על ניתוח אף משני הן לתיקון החסימה והן לאסתטיות, או שלא מומלץ, וברגע שטינטון נגרם, מופיע ומשפיע כבר אין אופציה להתערבות בעניין שכזה, באופן הזה. שוב תודה אין לך מושג איך את עוזרת לי, אין לי עם מי להתייעץ חוץ ממך.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה