אוזניה לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

26/10/2015 | 09:08 | מאת: יוסי

הילד החמוד שלנו (בן שלושה חודשים וחצי) נולד עם לקות שמיעה חמורה (ירידה של 80 דיצבלים בשתי האוזניים). התחלנו תהליך שיקום, והוא קיבל אוזניות ומכשירים בפעם הראשונה לפני שבוע. המכשיר הימני מצפצף כל הזמן - חוץ ממתי שאנחנו מחזיקים אותו בזהירות שהאוזן לא תיגע בשום דבר. (מה שאומר כנראה שהאוזניה לא הותאמה כמו שצריך) השאלה היא - האם הצפצוף יכול להזיק לשמיעה שלו? האם עדיף לחכות ולא לשים לו את ה אוזניה בכלל?

לקריאה נוספת והעמקה

יוסי שלום רב, קודם כל סליחה על האיחור במתן התשובה. אם טרם פניתם למכון השמיעה בו נבנו האוזניות, הרי שמוטב לעשות זאת בהקדם ולסדר את נושא הצפצופים. אין להשאיר את התינוק שלכם עם צפצופים באוזן. הסיבה יכולה להיות או מידה לא טובה, או הרכבה לא טובה או שצריך לחזור על בדיקת הפידבק בתוכנת ההתאמה של המכשיר. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה