מכשירי שמיעה וכאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/02/2015 | 08:41 | מאת: ליאל

יש לי שני מכשירי שמיעה היושבים מאחורי האוזן. לאחרונה המכשירים מצפצים יותר ואני דוחפת אותם כל פעם על מנת שלא יהיה מעבר אויר מה שהחל לגרום לי לכאביי אוזניים עזים עד כדיי כך שאני לא מסוגלת להרכיב אותם.נכון לעכשיו אני מנוטרלת ללא מכשירי השמיעה, מה עליי לעשות אני ממש ממש מתוסכלת ומרגישה חסרת אונים.

שלום ליאל, המצב שאת מתארת אמנם מציק מאד, ודורש טיפול מהיר. יכולות להיות מספר סיבות לצפצופים. יתכן שיש הצטברות של שעווה באוזנייך,וכדי לבדוק האם זה אכן המצב יש לגשת לרופא אאג לבדיקה ובמידת הצורך - לניקוי האוזניים.עוד אפשרות היא שמשהו השתנה באופן בו האוזניות יושבות באוזניים, ואי לכך נוצר מרווח המאפשר בריחת צליל וצפצוף. אם זו הסיבה - קלינאי התקשורת המטפל בך יוכל לקחת מידות לאוזניות חדשות שיאטמו את האוזן באופן הולם. בנוסף, ברוב מכשירי השמיעה יש מנגנונים לביטול הצפצוף הטורדני,( פידבק) - קלינאי התקשורת יוכל לכוון את המכשירים ולהפחית או להעלים את הצפצוף עד שתוכלי לקבל את האוזניות החדשות.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה