סבתא

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

22/10/2014 | 09:08 | מאת: ניסים

שלום, סבתא שלי שומעת דיי טוב, אבל יש לה בעיה בשמיעה בטלפון האם יש משהו שניתן לעשות כדי לעזור לה? תודה

22/10/2014 | 16:47 | מאת: תמר גלבגיסר

ניסים שלום, אם הבעיה היא רק בשמיעה בטלפון הרי שכדאי לרכוש עבור סבתך טלפון ייעודי ללקויי שמיעה עם הגברה חזקה ואיכותית. בטלפון ישנה אפשרות לכיוונון של עוצמת הצלצול וכן של עוצמת הדיבור. זה יכול להיות טלפון חוטי או אלחוטי, עם מסך או ללא. תוכל להתרשם ממגוון הטלפונים שמציעה חברת שטיינר בקישור הבא:www.steiner.co.il ולהיעזר בצוות מחלקת ההנגשה ואביזרי העזר לצורך ייעוץ ופרטים נוספים. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה