אטמי אוזניים מסוג ספוג לחתונה -המשך

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

07/05/2021 | 10:39 | מאת: איתי

על אילו אטמים את ממליצה ? יש לי חתונה ביום שני הקרוב . והאם יש לך אתר שמראה איך שמים אטמים ומוציאים נכון ?

שלום איתי, כפי שכתבתי ישנם סוגים רבים לכן אוכל להמליץ רק על אשר אני מכירה, ולמען ההגינות אדגיש כי אני עובדת בשטיינר מכשירי שמיעה. חברת שטיינר משווקת אטמים של PHONAK הנקראים SERENITY CHOICE. מדובר על אטם עם פילטר המותאם לרמת ההנחתה הרצויה וקלים מאוד להרכבה.ניתן לפנות לסניף הקרוב אליך לפרטים נוספים ורכישה. שוב אציין כי ישנם אטמים נוספים בשוק. בהצלחה, שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה