תוך כמה זמן מקבלים מכשיר ראשון לאחר פגישה עם קלינאי?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/01/2021 | 19:01 | מאת: לורה

שלום, אמרו לי לאחר המפגש במכון עם קלינאי שמזמינים לי מכשיר שיגיע תוך חודש. כעת גם יש סגר. האם זה תמיד כך? בדיוק נשלחה לי פרסומת על קבלת מכשיר לניסיון תוך 48 שעות. אז אני מבינה שזה לא תמיד זה חודש? יש לציין שעוד אצטרך להסתגל וזה מבזבז את תקופת הזכאות.

שלום לורה, זמן קבלת המכשיר לניסיון תלוי בספק ובעיקר בסוג המכשיר. במידה ומדובר במכשיר עם התאמה מובנית לאוזן (מכשיר תוך אוזני, אוזניה או מבנה), ייקח יותר זמן לקבל אותו. הסגר לא אמור להשפיע על קבלת המכשיר מאחר ומכוני שמיעה נחשבים למקום עבודה חיוני. תקופת הזכאות הניתנת בקופה הינה לפחות 8 חודשים כך שיש מספיק זמן להמתנה למכשיר ולניסיון. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה